Arbeidsrisico’s beperken: Een blik van buiten is soms nodig 

Geplaatst op 20-02-2023

Als ondernemer ben je gewend om bepaalde risico’s te lopen. Dat is inherent aan het ondernemerschap en ook juist één van de aspecten die dit arbeidsleven zo mooi maakt. Niet elke investering betaalt zich uit en soms neem je een gokje dat achteraf bekeken iets minder goed uitpakt dan gehoopt. Daartegenover staan natuurlijk ook heel veel goede keuzes en mooie momenten. Om die balans in de gaten te houden en bepaalde risico’s te beperken, heb je soms een blik van buiten nodig.  

In het magazine Regiolokaal vertellen Hanneke Hakkers, Martijn Schakelaar, Michel Hogenkamp, Roy Bruggeman en Jasper Vrieling hoe ze ondernemers helpen op het gebied van bedrijfscontinuïteit. Of het nu gaat om personeel, bedrijfsbezittingen, de eisen van verzekeraars of het eigen inkomen als ondernemer. Vrieling kent verschillende afdelingen met verschillende specialisten.  

Lees het hele interview uit Regiolokaal magazine op vrieling.nl.

Foto: Fret Kraaij

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!