Banenmarkt – vrijwilligersmarkt in Zwolle

Geplaatst op 30-05-2024

Bijdrage van Stichting Zwolse Zot

Graag attenderen wij jullie op onze banenmarkt / vrijwilligersmarkt die wij samen met MVO de Siggels organiseren op zaterdag 29 juni van 10:00 uur tot 15:00 uur. 

Hoe mooi zou het zijn om hier je nieuw personeelslid of vrijwilliger te ontmoeten? 

Meld je aan middels de volgende link: Banenmarkt – Kringdagen

Onderstaand tref je ons nieuwbericht aan:  

Op zoek naar een baan of vrijwilligerswerk? Tijd voor een carrièreswitch? Verlegen om nieuw personeel? Dan is MVO De Siggels op 29 juni the place to be. De kantine – en bij goed weer het buitenterrein – van voetbalvereniging SVI transformeert tussen 10.00 en 15.00 in een werk-eldorado. 

Op de markt geven naar verwachting twintig bedrijven en organisaties uit verschillende sectoren acte de présence. Zij delen hun openstaande vacatures en geven informatie over bijvoorbeeld omscholingstrajecten of trainingsmogelijkheden. Werkgevers en werknemers komen op een ontspannen manier met elkaar in contact en ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje of er een match is. Die nieuwe baan of geschikte kandidaat zou dus zomaar eens voorbij kunnen komen. 

Voor wie?
Van zorginstelling tot fietsenmaker om de hoek en of je nu een starter op de arbeidsmarkt bent of nieuw werkgeluk zoekt: iedereen is welkom. Samen zorgen we er tijdens dit evenement voor dat werkgevers en werknemers aan elkaar worden gekoppeld en hun netwerk uitbreiden. Dus opzoek naar personeel of een manier om het bedrijf te promoten? Of toe aan een volgende carrièrestap dan wel behoefte aan inspiratie? Wacht dan niet langer en reserveer een standje of meld je aan op kringdagen.nl/banenmarkt

Vrijwilligers
De banenmarkt draait naast betaald werk ook om vrijwilligerswerk. Organisator Ralph Overmars: “Het tekort aan vrijwilligers neemt helaas toe, dus dat kan wel een impuls gebruiken.” Voor degenen die zich belangeloos willen inzetten, is de banenmarkt de uitgelezen kans om te ontdekken welke organisaties wel wat handen kunnen gebruiken en welke soorten en maten vrijwilligerswerk er zijn. “Samen met de buurtbewoners kunnen we veel bereiken en flexibel vrijwilligerswerk op de radar krijgen.” 

Is jullie enthousiasme gewekt en doen jullie mee? 

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag. 

Met vriendelijke groeten, 

www.kringdagen.nl

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!