Annet van Limburg

Bestuurslid met de portefeuille Evenementen en partnerschappen
Bedrijf: Bureau Pré
E-mailadres: annetvanlimburg@me.com
Lid sinds: September 2021

‘We bieden MKB-ondernemers inhoudelijke informatie, zodat ze stappen kunnen zetten’

Wat is karakteristiek voor Annet de ondernemer?

Ik zie mezelf als een creatieve ondernemer die zich flexibel opstelt in haar werk en grote waarde hecht aan netwerken en verbinden. Als oprichter en eigenaar van Bureau Pré ben ik aan de ene kant geen ondernemer met een kantoor en personeel, maar aan de andere kant ben ik als zzp’er wel net als elke ondernemer zelf verantwoordelijk voor mijn inkomen, succes en denk ik in kansen. Het leuke hiervan is dat ik op projectbasis met allerlei interessante partijen mag en kan samenwerken.

Wat is de corebusiness van Pré?

Bureau Pré is een Zwols bedrijf dat is gespecialiseerd in de organisatie van zakelijke evenementen, zoals een congres of symposium, een personeels- of jubileumfeest of de opening van een bedrijfspand. In goed overleg met de gastheer organiseer ik het totale evenement, waarbij ik de identiteit en kernwaarden van het betreffende bedrijf als uitgangspunt neem. Ik wil een opdrachtgever helemaal ontzorgen en daarom probeer ik altijd een stap vooruit te denken. Ik vind het super om creatieve concepten en ideeën te bedenken en deze op een passende locatie uit te werken tot een event waar de opdrachtgever nog lang van kan nagenieten.

Waarom ben je in 2021 bestuurslid geworden?

Omdat ik als bestuurslid met de portefeuille Evenementen en partnerschappen mijn kennis en ervaring op het gebied van evenementenorganisatie en partnerschappen in kan zetten voor de MKB-ondernemers in Regio Zwolle, waar ik er zelf natuurlijk ook één van ben. Als bestuur van MKB-Nederland Regio Zwolle organiseren we jaarlijks diverse events waarbij we als doel hebben om inhoudelijke informatie over te dragen aan MKB-ondernemers. Daarom werken we extern samen met diverse kennispartners op het gebied van financieringen, personeelsvraagstukken of bijvoorbeeld bedrijfsvoering en nemen we de input mee vanuit de inhoudelijke portefeuilles van de medebestuurders.

Kan je een voorbeeld geven van zo’n “kennisevenement”?

Afgelopen jaar organiseerden we in Lumen Hotel & Events samen met Jumbo Visma een bijeenkomst over de Human Capital Agenda met als titel “Samen winnen in de regio Zwolle!”. Tijdens die bijeenkomst ontdekten de aanwezigen hoe je kunt leren van topsport en breedtesport als het gaat om talentontwikkeling binnen je eigen bedrijf. In het kort komt het erop neer dat je niet alleen moet focussen op zaken waar jij en je medewerkers goed in zijn, maar juist ook moet zorgen dat de andere gewenste skills en vaardigheden worden ontwikkeld. Dat vergroot de kans van slagen en dergelijke informatie is voor elke MKB-ondernemer natuurlijk interessant op weg naar succes.  

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!