Eric Krabbe

Bestuurslid met thema's Arbeidsmarkt en Onderwijs
Bedrijf: Djopzz
E-mailadres: Eric@djopzz.nl
Lid sinds: Januari 2022

‘Ik wil de ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden stimuleren’

Wie is Eric de ondernemer?

Hoewel ik een geboren en getogen Enschedeër ben, heb ik in de afgelopen 11 jaar een sterke band met Regio Zwolle opgebouwd. Ik werk sinds 2011 in de stad Zwolle en richtte hier in 2013 Djopzz op, een intermediair die werkzoekenden en werkgevers met elkaar verbindt.

Wat is de corebusiness van Djopzz?

Kort gezegd helpen we aan de ene kant bedrijven bij het zoeken, vinden en opleiden van geschikt personeel en aan de andere kant vormen we een verbindingsbrug richting het bedrijfsleven voor mensen die op zoek zijn naar een geschikte werkplek. Dit doen we door ons te focussen op persoonlijk contact en flexibele oplossingen waarbij de mens altijd centraal staat.

Hoe groot is je mkb-onderneming?

Ons bedrijf telt 20 medewerkers en we hebben dagelijks zo’n 750 mensen aan het werk.jaarlijks plaatsen we zo’n 750 werkzoekenden fulltime in de bedrijfswereld, waarbij we ons hoofdzakelijk richten op de markt van onderwijs, schoonmaak, studenten en arbeidsmarktparticipatie. En we zijn als een van de weinige uitzendbureaus gecertificeerd voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) op trede 3 én 30+.

Waarom ben je bestuurslid geworden?

Als directeur van een intermediair merk ik hoe moeilijk het voor veel ondernemers in onze regio is om nieuwe werknemers te vinden. Er is een enorme krapte op de arbeidsmarkt en eigenlijk is dat gek, want Nederland telt nog heel veel mensen die nu aan de zijlijn staan, terwijl ze graag aan het werk willen. Mede daarom ben ik bestuurslid bij MKB-Nederland Regio Zwolle geworden, met als aandachtsgebieden Arbeidsmarkt en Onderwijs.

Wat is je doelstelling?

Ik ben dagelijks getuige van de zoektocht van zowel werkgevers als werkzoekenden en daardoor weet ik dat er een waardevolle match kan ontstaan als we potentiële werknemers begeleiden om de juiste stappen te maken richting de ideale baan.

Hoe wil je dit voor elkaar krijgen?

Bijvoorbeeld via scholing, of via bijscholing in het geval van een transitie van de ene naar de andere baan. In mijn ogen moeten we de ontmoeting tussen werkgevers en werkzoekenden stimuleren, regelingen rondom ondersteunende subsidies vereenvoudigen en muurtjes tussen beide werelden zo snel mogelijk afbreken. Het moet eenvoudiger en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen. Vol energie, met een frisse blik en met het belang van mkb’ers, werkzoekenden en werknemers en uiteindelijk de hele Regio Zwolle in mijn achterhoofd.

Nevenfuncties:

  • Regionaal werkbedrijf
  • Tafel van de regio Zwolle

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!