Nelly Pruim

Bestuurssecretaresse
Bedrijf:
E-mailadres: info@mkbregiozwolle.nl
Lid sinds: september 2022

Mijn naam is Nelly Pruim, ik woon in IJsselmuiden, ben getrouwd en heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn sporten, lezen, reizen en varen met ons sloepje. In de afgelopen tijd heb ik 12,5 jaar gewerkt bij woonzorgconcern IJsselheem. Het grootste deel van die tijd ben ik secretaresse geweest van verschillende managers en heb ik het bestuur van Stichting de Meente in Genemuiden gedurende 10 jaar secretarieel ondersteund.

Vanaf 1 september 2022 mag ik de bestuursleden van MKB-Nederland regio Zwolle secretarieel ondersteunen bij hun werkzaamheden voor MKB-Nederland regio Zwolle. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en zal ongetwijfeld kennis gaan maken met veel leuke mensen. Voor mij een uitdaging om mijn ervaring voor de ondersteuning in te zetten voor MKB-Nederland regio Zwolle om zo op mijn eigen manier een steentje te kunnen bijdragen aan een goed ondernemersklimaat voor de regio Zwolle. Heb je een vraag over MKB-Nederland regio Zwolle of wil je meer informatie, dan kun je bij mij terecht.

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!