Collegetour Hybride werken

Geplaatst op 19-10-2023

Het Ministerie gaat in november diverse gesprekstafels organiseren voor het MKB (tot 100 werknemers) over duurzame mobiliteit. Door middel van deze vorm van participatie wil I&W het MKB beter kennen en het MKB-beleid aanscherpen.

Vanuit Overijssel Onderweg ondersteunen wij deze uitnodiging van harte. De directe inbreng van het MKB helpt om een optimale, en op de wensen van de ondernemers afgestemde, mobiliteitsaanpak te ontwikkelen.

Ga in gesprek met het ministerie over duurzaam reizen!
Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wil graag in contact komen met MKB-bedrijven om erachter te komen hoe keuzes over reizen gemaakt worden. Welk vervoermiddel wordt gekozen voor woon-werkverkeer of zakelijke reizen? En waarom? Welke kansen en uitdagingen spelen er rondom het verduurzamen van die mobiliteit? Aan welke informatie of ondersteuning is behoefte? In digitale sessies met een klein aantal MKB-bedrijven gaan we hierover in gesprek. De inzichten en uitkomsten van deze gesprekstafels nemen we mee in het duurzame mobiliteitsbeleid van het ministerie. Als symbolische dank ontvangen deelnemers na afloop een cadeaubon.

Het ministerie is  daarom op zoek naar MKB-bedrijven (met maximaal 100 werknemers) die het interessant vinden om aan te sluiten bij één van de volgende digitale tafels:

  • Dinsdag 7 november van 16.00 tot 17.00 uur: special voor bouw/industrie sector
  • Dinsdag 14 november van 16.00 tot 17.00 uur: special voor vertegenwoordigers van bedrijventerreinen en bedrijfsverzamelgebouwen
  • Donderdag 16 november van 16.00 tot 17.00 uur: special voor zorg en schoonmaak branche
  • Donderdag 23 november van 12.00 tot 13.00 uur: special voor zakelijke dienstverleners
  • Maandag 27 november van 12.00 tot 13.00 uur: MKB brede sessie
  • Vrijdag 1 december van 9.00 tot 10.00 uur: MKB brede sessie

De sessies zijn bedoeld voor MKB werkgevers, specifiek voor de eigenaar/directeur of HR manager/adviseur.

Aanmelden voor één van de sessies kan door te mailen naar dumo@minienw.nl.  

Voor vragen over de sessies kan contact opgenomen worden met Dyantha Van Rooij- De Sloover,  dyantha.desloover@minienw.nl, +31(0)6 – 20 02 74 78.

Voor vragen over het ontwikkelen en organiseren van het eigen mobiliteitsbeleid kunnen belangstellingen contact opnemen met de mobiliteitsmakelaars van Overijssel Onderweg. Kijk voor meer informatie op onze site: www.overijsselonderweg.nl

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!