Evenementen

De agenda van MKB-Nederland Regio Zwolle is gevuld met inspirerende bijeenkomsten waar jij als MKB-ondernemer kennis en contacten opdoet en je vragen en ervaringen met anderen kunt delen. Daarnaast bieden we een actueel overzicht van de vergaderingen en overleggen waar onze bestuursleden aan deelnemen.

Binnenkort: Marktdag Circulair Aanbesteden Regio Zwolle

Helaas moeten wij u mededelen dat we wegens omstandigheden genoodzaakt zijn om de Marktdag Beter Aanbesteden te verplaatsen naar een andere datum.

Op de oorspronkelijke datum – 8 februari 2024 – werden simpelweg te veel andere duurzame events georganiseerd. We vinden het zonde om bij andere events in het vaarwater te komen. Bovendien hebben we een enorm inspirerend programma ontwikkeld, met een mooie combinatie tussen publieke en private organisaties. Dit programma verdient een goede datum waarop om alle geïnteresseerden een kans hebben om aanwezig te zijn. Wij hebben daarom besloten om op zoek te gaan naar een andere datum.

Momenteel kijken we naar beschikbaarheid in de maanden maart en april 2024. Zodra wij updates hebben laten wij dat jullie zo snel mogelijk weten.

Met vriendelijke groet,

namens de organiserende partijen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Knipsel.jpg

Marktdag Beter Aanbesteden: Toekomstbestendig inkopen met aandacht voor de ondernemer!

Wil jij als ondernemer kennis opdoen en kennis delen over inkopen en aanbesteden? En wil je in gesprek gaan met inkoopprofessionals?

Binnenkort organiseren we de Marktdag Beter Aanbesteden in Hotel Lumen in Zwolle. Er is onder meer aandacht voor AI/ChatGPT en de invloed daarvan op inkoop en aanbesteden. In verschillende deelsessies wordt inzicht gegeven in de inkoop- en aanbestedingspraktijk. We zullen o.a. ingaan op functioneel specificeren en het actieplan Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen.

Met deze Marktdag willen we opdrachtgevers en opdrachtnemers (vraag en aanbod) bij elkaar brengen en marktkansen ontwikkelen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Begin januari maken we het programma bekend en kun je je inschrijven.

Datum: Volgt.

Locatie: Lumen Events in Zwolle

Namens de organiserende partijen,

Hans Bakker

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Knipsel.jpg

 

 

21 mei 2024: De Ondernemersborrel

Vanaf 16.00 uur. Meer informatie volgt.

26 t/m 30 juni 2024: Proto Festival Zwolle

Van 26 t/m 30 juni 2024 bruist het weer in Zwolle! Dan vindt de zevende editie van het PROTO festival plaats. Studenten van creatieve mbo- en hbo-opleidingen tonen hun afstudeerwerk in de Spoorzone en op verschillende locaties in het centrum van Zwolle. Daarnaast zijn er tentoonstellingen, workshops, lezingen en andere festiviteiten.

Meer informatie volgt.

Vrijdag 28 juni: Innovation Day

Tijdens het Proto Festival. Van 26 t/m 30 juni 2024 bruist het weer in Zwolle! Dan vindt de zevende editie van het PROTO festival plaats. Studenten van creatieve mbo- en hbo-opleidingen tonen hun afstudeerwerk in de Spoorzone en op verschillende locaties in het centrum van Zwolle. Daarnaast zijn er tentoonstellingen, workshops, lezingen en andere festiviteiten.

Locatie: Perron038, Zwolle.

Meer informatie volgt.

Vrijdag 28 juni: MKB Zomerborrel

Tijdens Innovation Day. 

Locatie: Perron038, Zwolle.

Meer informatie volgt.

 

Vrijdag 15 november 2024: Dag van de Ondernemer.

Op deze dag worden de ondernemers weer in het zonnetje gezet.

Locatie volgt.

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!