Evenementen

De agenda van MKB-Nederland Regio Zwolle is gevuld met inspirerende bijeenkomsten waar jij als MKB-ondernemer kennis en contacten opdoet en je vragen en ervaringen met anderen kunt delen. Daarnaast bieden we een actueel overzicht van de vergaderingen en overleggen waar onze bestuursleden aan deelnemen.

Woensdag 18 september: Prinsjesdagontbijt

Locatie: Het Academiehuis Grote Kerk, Grote Markt 18, Zwolle

Programma:
8.00 uur           ontvangst en ontbijt
9.00 uur           start lezing
9.45 uur           gelegenheid voor vragen
10.00 uur         afsluiting

Hieronder de link naar de uitnodiging.

Uitnodiging Prinsjesdagontbijt 18 september 2024

 

Donderdag 26 september: Bijeenkomst DORZ

Save-the-Date: DORZ Bijeenkomst
Datum: Donderdag 26 september 2024
Tijd: Vanaf ca. 16.00 uur, locatie volgt.
– Kennissessie over Zero Emission in de binnensteden
– Pitches van de top 5 voor de Circulair en Duurzaamheids  Award
Meer informatie volgt.

 

Donderdag 17 oktober: MKB-Nederland Jaarcongres

Locatie: Theater De Spiegel, Zwolle

Ontvangst: 14.45 uur.
Start plenair programma: 15.30 uur.
Netwerkborrel: 17.30-19.00 uur.

Meer informatie over het programma volgt.

 

Vrijdag 15 november 2024: Dag van de Ondernemer.

Het is een traditie geworden. De derde vrijdag van november is de Dag van de Ondernemer. Op die dag worden ondernemers in het zonnetje gezet door het organiseren van bijeenkomsten, werkbezoeken, etc. Alle gemeenten hebben inmiddels een brief ontvangen (klik hier) met de vraag om aandacht aan de Dag van de Ondernemer te schenken. Het is een mooie gelegenheid om in gesprek te gaan en gezamenlijk een mooi programma te maken.

Op 15 november vanaf 15.00 uur vieren VNO-NCW Regio Zwolle, MKB-Nederland Regio Zwolle en de gemeente Zwolle zoals ieder jaar samen de Dag van de Ondernemer in Zwolle. De locatie voor de bijeenkomst moet nog vastgesteld worden.
Het programma bestaat uit: Welkomstwoord door wethouder Paul Guldemond, een presentatie Innomatch door de Rabobank, uitreiking door Stichting DORZ van de Circulair Ondernemen Award Regio Zwolle en Jacco Vonhof zal als spreker te gast zijn, hij kijkt o.a. terug op de kabinetsformatie en wat hun plannen betekenen voor ondernemers. Tot slot nemen we afscheid van MKB-Nederland Regio Zwolle voorzitter Jelle Weever en wordt zijn opvolger Berthran Selles voorgesteld. Jelle Weever, Laurens de Lange en Burgemeester Peter Snijders komen dan kort aan het woord.
Aansluitend vanaf ca. 16.30 uur de vrijdagmiddagborrel. Noteer vast in je agenda, het wordt een mooie middag! Je kunt je alvast aanmelden via ons secretariaat.

Meer informatie volgt.

 

Donderdag 9 januari 2025: Nieuwjaarsborrel

Meer informatie volgt.

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!