Gezonde bedrijven, vitale werknemers en een fitte regio!

Geplaatst op 06-10-2022

Fitter met regio Zwolle brengt uw bedrijf in beweging

Wilt u een gezonde start maken met uw werknemers en bedrijf? En uw werknemers op een leuke manier in beweging krijgen? Maak dan gebruik van het vitaliteitsprogramma Fitter met regio Zwolle. Een programma dat uitdaagt om te bewegen! Doet u mee? 

Voordelen

  • Werk op een leuke, positieve manier aan een gezonder bedrijf
  • Verlaag gezondheidsrisico’s en verminder verzuim
  • Toon goed werkgeverschap: uw werknemers binden en boeien

Hoe werkt het?

Het hart van het programma is de FitterUp app. De app geeft inzicht in het aantal gezette stappen, gefietste kilometers en slaapuren. Door het behalen van doelen (bijv. een aantal stappen per dag), kun je zogenaamde healthcoins verdienen. Deze healthcoins zijn in te wisselen voor producten en diensten in de webshop van de FitterUp app. Ook is het mogelijk om een healthcheck te doen en worden er inspirerende webinars gegeven over een gezonde levensstijl.

Op een leuke manier gemotiveerd aan de slag

Uw werknemers worden bewuster van hun gewoontes en leefstijl. Zij worden gestimuleerd om op een leuke en positieve manier hun leefstijl te verbeteren. Door de mogelijkheid van onderlinge challenges, draagt het ook bij aan de betrokkenheid van werknemers onderling.  

Meer weten of meedoen?

Meld u direct aan! Of ontvang van ons eerst extra informatie en een toolkit om uw werknemers enthousiast te maken. Kijk op: www.arboned.nl/fitterinzwolle  

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!