Hoe digitaliseer jij je bedrijf?

Geplaatst op 25-10-2022

Check de trends en tips van de Rabobank.

Consumenten shoppen en oriënteren steeds vaker online, zijn gewend aan gemak en betalen op de manier die zij willen. Er ontstaan nieuwe diensten, markten, toetreders en toepassingen. Als ondernemer is het belangrijk om hierop in te spelen. Wij vertellen je graag over de trends en ontwikkelingen en geven je tips hoe jij je bedrijf kunt digitaliseren. 

Digitaliseren: wat is het precies?
Wat is digitalisering precies? De een ziet het als het automatiseren van processen, terwijl de ander denkt aan online verkoop via een webshop of technologieën als 3D printing, blockchain of IoT. In het artikel behandelen we twee manieren hoe je digitalisering in kan zetten: verbeteren en vernieuwen.

Wil jij aan de slag met digitalisering?
Lees welke stappen je direct kunt zetten en welke partners je verder kunnen helpen. 

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!