Kennissessie Digitaliseringsvouchers – Hoe zet je ze succesvol in?

Geplaatst op 27-09-2022

Op donderdag 13 oktober van 09:00 tot 10:00 organiseert het kennisnetwerk regionale economie de kennissessie Digitaliseringsvouchers – Hoe zet je ze succesvol in? Mocht je dit interessant vinden meld je dan aan voor ons event op het Kennisnetwerk Regionale Economie.  

De afgelopen jaren zijn er door provincies, regio’s en gemeenten verschillende regelingen opgezet om de digitalisering van het mkb te stimuleren. Verschillende partijen hebben daar al veel ervaring mee en voor anderen staat het nog volledig in de kinderschoenen. Samen met de Provincie Overijssel, OostNL en Het Rijk van Nijmegen gaan we kijken naar de verschillende stappen die nodig zijn om een voucher regeling op te zetten. 

Doormiddel van 3 pitches horen we over de ervaringen van de aanwezige partijen. We zullen onder andere antwoord krijgen op de volgende vragen: Wat is er in Overijssel geleerd van de 3 rondes die ze al hebben gehad? Hoe betrekt Het Rijk van Nijmegen ICT bedrijven bij de regeling en hoe gaat het momenteel bij de regeling van OostNL? Naast de pitches van de aanwezigen is er ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van kennis en ervaringen. 

Wat kan je tijdens de sessie verwachten: 

  • Waar begin je met het opzetten van een voucherregeling?
  • Waar kunnen de voucherregelingen voor ingezet worden? Wat werkt en wat niet?
  • Het financiële kader
  • Het juridische kader
  • Wat moet je wel doen en wat niet? 
  • Welke valkuilen zijn er en hoe voorkom je ze? 

Een publieke evenement- en aanmeldpagina is geactiveerd op het volgende internetadres:

https://www.kennisnetwerkregionaleeconomie.nl/do/eventreadpublic?id=177977-6576656e74

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!