MKB-Nederland Regio Zwolle verwelkomt nieuwe partners

Geplaatst op 12-09-2022

Het Deltion College, KroeseWevers en MKB-Nederland Regio Zwolle gaan een meerjarige samenwerking aan. Daarmee willen de organisaties vanuit gemeenschappelijk belang het bedrijfsleven in de regio Zwolle verder versterken. Jan-Ernst van Driel (directeur Deltion College),  Petro Vosselman (directeur accountancy KroeseWevers Zwolle) en Jelle Weever (voorzitter MKB-Nederland Regio Zwolle) hebben maandag 5 september hun handtekening gezet onder de samenwerking. Naast dit partnerschap is ook de samenwerking tussen hoofdpartner Rabobank voor de komende jaren verlengd.  

Jan-Ernst van Driel (Deltion College) licht toe: ‘Zowel MKB-Nederland Regio Zwolle als Deltion gaan voor het versterken van het ondernemersklimaat voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Zwolle. Deltion speelt hierin al jaren een grote rol, met het opleiden van jong talent. Ook zijn wij vanuit onze visie op Leven Lang Ontwikkelen een grote opleider in het volwassenenonderwijs. Onze samenwerking biedt ondernemers meer mogelijkheden in te spelen op scholingsmogelijkheden. En helpt ons om het aanbod van Deltion nóg beter af te stemmen op de behoeften van ondernemers.’

Petro Vosselman (KroeseWevers) vertelt: ‘Als unieke kennispartner en adviseur voor mkb-ondernemers is het een logische stap om partner te zijn van MKB-Nederland Regio Zwolle. De kennis die we met elkaar uitwisselen helpt onze klanten en ondernemers in Regio Zwolle verder. Als KroeseWevers staan wij als accountant en adviseur naast de ondernemer. Met deze samenwerking kunnen we hen nog beter voorzien van advies, ondersteuning en ontzorging. En de ondernemer kan toekomstgericht ondernemen.’

Over MKB-Nederland Regio Zwolle
MKB-Nederland Regio Zwolle is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de regio Zwolle. De organisatie behartigt belangen van ondernemers, zowel lokaal, regionaal als nationaal. MKB-Nederland Regio Zwolle is hierin de bindende factor voor alle ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, van klein tot groot in alle denkbare branches.

Tekenmoment Rabobank. Van links naar rechts: Jelle Weever, Joram Maan, Ronald Knoll
Tekenmoment Deltion. Van links naar rechts: Jelle Weever, Jan-Ernst van Driel, Ronald Knoll
Tekenmoment Kroese Wevers. Van links naar rechts: Jelle Weever, Petro Vosselman, Ronald Knoll

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!