Nationale Peiling Ondernemersklimaat

Geplaatst op 07-02-2023

Hieronder tref je de uitnodiging aan om deel te nemen aan de Nationale Peiling Ondernemersklimaat. Een belangrijk onderzoek dat richting zal geven aan de lobby van MKB-Nederland en VNO-NCW. Het is daarom belangrijk dat zoveel mogelijk ondernemers deelnemen. Van harte aanbevolen!

  VNONCW   MKB
Eerste Nationale Peiling Ondernemingsklimaat
Beste ondernemer,

Het ondernemingsklimaat in Nederland is een veelbesproken onderwerp, waar
VNO-NCW en MKB-Nederland zich zorgen over maken. Willen ondernemers nog wel investeren in dit land? Dat is een van de vragen die centraal staat in de Nationale Peiling Ondernemingsklimaat die wij voor het eerst houden en in de toekomst vaker willen gaan doen.

Graag horen wij van ondernemingen hoe zij het Nederlandse ondernemingsklimaat beoordelen, in hoeverre dat klimaat van invloed is op (de toekomst) van het bedrijf en welke thema’s en (omgevings)factoren daarbij met name een rol spelen.

Belangrijk is dat alle sectoren en grootteklassen van bedrijven in de peiling goed vertegenwoordigd zijn. Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen als u wilt meedoen en de vragen via onderstaande link zou willen invullen. Dat kost slechts enkele minuten van uw tijd.
Klik hier om mee te doen aan de peiling
Aanvullend stellen we u ook graag een aantal specifieke vragen over de verkiezingen voor de Provinciale Staten, die half maart plaatsvinden en van groot belang zijn voor de samenstelling van de Eerste Kamer.

Met onze hartelijke dank voor uw medewerking en een vriendelijke groet,

Cees Oudshoorn                              Leendert-Jan Visser
algemeen directeur VNO-NCW    algemeen directeur MKB-Nederland
   
 VNO-NCW  MKB NEDERLAND
Malietoren   |   Bezuidenhoutseweg 12   |   Postbus 93002   |   2509 AA Den Haag
VNO-NCW +31 (0)70 349 03 49   |   MKB-Nederland +31 (0)70 349 09 09 

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!