Nieuwsbrief gemeente Zwolle

Geplaatst op 02-03-2023

2023 het Hanzejaar!

Een jaar waarin we de 9 Hanzesteden, Doesburg – Zutphen – Deventer – Hattem – Zwolle – Hasselt – Kampen – Elburg – Harderwijk, extra betekenis geven aan 800 jaar Hanze gedachtengoed. Gisteren, vandaag en de toekomst ontmoeten elkaar in de Hanzesteden. Vanuit de rijke historie worden nieuwe oplossingen bedacht voor vandaag en morgen. En daarbij wordt ambitie en lef getoond, zoals de Hanzesteden en hun bewoners dat al meer dan 800 jaar doen.

Zwolle geeft de oude Hanzewaarden een nieuwe vorm. Een jaar vol cultuur, een inspiratiebron voor makers en creatievelingen, voor inwoners, voor bezoekers en voor de jeugd als jonge generatie ambassadeurs voor de nieuwe Hanze. De Hanze connectie – met hart en ziel.

Op 1 april begint het Hanzejaar officieel. In deze nieuwsbrief brengen we jou op de hoogte van de zaken die nu al lopen en waar je op aan kunt haken. Lees hier verder.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!