NLinBusiness is hét platform voor internationaal ondernemen

Geplaatst op 22-07-2022

Wist je dat Nederland als klein land in de top vijf van de meest exporterende landen ter wereld staat? Wat een prestatie, toch? Dat komt natuurlijk niet vanzelf. We zijn een land van ondernemers en ontdekkers, al honderden jaren lang.

Heb je ook ambities om jouw product of dienst te exporteren? Goed idee! Contact opnemen met NLinBusiness, hét platform voor internationaal ondernemen, is alvast een eerste slimme stap. Op ons platform vind je marktrapporten, events, contacten en veel meer om jouw exportreis te versnellen. Dit is ons aanbod:

  • Cities of Opportunity: ontdek mogelijkheden in veertig kansrijke steden
  • Eventkalender: neem deel aan online en offline events
  • NL Business Hubs: ontdek het NLinBusiness Hub netwerk, een netwerk van Nederlandse ondernemers ter plaatse
  • Opleidingen: haal met een cursus het maximum uit business kansen
  • Mogelijke partners: kom in contact met de juiste partijen om jouw exportplannen te versnellen
  • Publicaties: vind inspiratie, kansen en andere relevante informatie over internationaal zakendoen
  • Virtual Gateway: stap binnen in de virtuele etalage van Nederland en ervaar Nederlandse oplossingen voor wereldwijde uitdagingen

Heb je al een concrete vraag en krijg je graag snel antwoorden? Neem dan hier rechtstreeks contact met ons op, en we gaan voor jou aan de slag.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!