Partners

Samenwerken aan ambities

Bij ons streven naar een beter ondernemersklimaat, worden we geholpen door diverse samenwerkingspartners die ons financieel ondersteunen. Hierdoor kunnen we onze ambities waarmaken en onze groeiende (netwerk)activiteiten verder uitbreiden.

Wil jij jouw bedrijfsnaam toevoegen aan dit prachtige rijtje? Neem dan contact op met ons bestuurssecretariaat via e-mailadres info@mkbregiozwolle.nl of telefoonnummer: 038 – 30 33 049

Hoofdpartner van MKB-Nederland Regio Zwolle

Rabobank

Zowel MKB Nederland Regio Zwolle als Rabobank richten zich op het versterken van het ondernemersklimaat voor het MKB in de regio Zwolle. Rabobank geeft hier invulling aan door te investeren in de toekomstbestendigheid van ondernemers. Met het thema innovatie focussen ze op de toekomstbestendigheid van ondernemers. Nieuwe businessmodellen, nieuwe producten en diensten en de impact van technologische en digitale ontwikkelingen. Zodat ondernemers veerkrachtig zijn en zich aan kunnen passen in de transitie naar een CO2 vrije energie en een circulair businessmodel. Rabobank doet dit door middel van diverse programma’s en kennissessies, het beschikbaar stellen van netwerken en het aanbod van producten.

Strategische Kennispartners

ARBONED
MKB-Nederland Regio Zwolle en ArboNed hebben op maandag 8 mei jl. hun strategisch partnerschap voor de komende jaren verlengd. Hiermee willen de organisaties vanuit gemeenschappelijk belang het bedrijfsleven in de regio Zwolle verder versterken. Els Visser – Hutten (ArboNed) licht toe: ‘Zowel MKB-Nederland Regio Zwolle als ArboNed hebben belang bij een gezond ondernemersklimaat in de regio. Als kennispartner kunnen we krachten bundelen, versterken we elkaars expertise over ondernemen en verzuim. We maken gebruik van elkaars specifieke kennis en kunde en kijken samen naar vraagstukken over (voorkomen van) verzuim bij mkb-bedrijven. Zo worden mkb-ondernemers nog effectiever geholpen bij hun (preventieve) arbo-zaken”. Jelle Wever (MKB-Nederland Regio Zwolle): “We zijn blij met dit partnerschap, steeds meer ondernemers zien het belang in van vitale en fitte medewerkers en daar ondersteunen we ze graag bij.”

DELTION COLLEGE
Het Deltion College bouwt doorlopend aan de toekomst van zijn studenten. En aan die van medewerkers, partners uit de regio en de maatschappij. Deltion gelooft dat elke jongere en volwassene die studeert, recht heeft op goed onderwijs dat perfect aansluit bij de arbeidsmarkt. Daarom is Deltion altijd in gesprek met werkgevers, studenten en onderwijsprofessionals. Deltion wil het belangrijkste regionale opleidingscentrum zijn: dé plek waar werkgevers hun toekomstige vakmensen vinden en hun huidige werknemers laten bij- of omscholen.

 

MOORE MKW
Als unieke kennispartner en adviseur voor mkb-ondernemers is het een logische stap om partner te zijn van MKB-Nederland Regio Zwolle. De kennis die we met elkaar uitwisselen helpt onze klanten en ondernemers in Regio Zwolle verder. Als Moore MKW staan wij als accountant en adviseur naast de ondernemer. Met deze samenwerking kunnen we hen nog beter voorzien van advies, ondersteuning en ontzorging. En de ondernemer kan toekomstgericht ondernemen.

 

VRIELING ADVIESGROEP
Vrieling Adviesgroep hecht grote waarde aan het structureel en duurzaam ondersteunen en versterken van MKB-ondernemers en de regio Zwolle. Jasper Vrieling, commercieel directeur: ‘Voor succesvol ondernemen hebben we elkaar nodig. Hier dragen wij met dit partnerschap graag aan bij.’ Bij Vrieling helpen we particulieren en ondernemers bij de belangrijkste financiële zaken in het (ondernemers)leven. Van hypotheken tot verzekeringen, van pensioenen tot makelaardij en van bankzaken tot financieel advies op maat. Bovendien zijn we dé verzekeringsspecialist op het gebied van campers, caravans en oldtimers. Ondernemers helpen we met onafhankelijk risicoadvies, preventiemaatregelen, verzekeringen, pensioen, arbo- en HR-dienstverlening. Ondersteund door specialisten met passie voor hun vak krijgen ondernemers zo de ruimte om te doen wat ze graag willen doen, ondernemen zonder zorgen. Met Vrieling heb je altijd de zaken op orde!

 

Netwerkpartners

Lokale partners

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!