Partners

Samenwerken aan ambities

Bij ons streven naar een beter ondernemersklimaat, worden we geholpen door diverse samenwerkingspartners die ons financieel ondersteunen. Hierdoor kunnen we onze ambities waarmaken en onze groeiende (netwerk)activiteiten verder uitbreiden.

Wil jij jouw bedrijfsnaam toevoegen aan dit prachtige rijtje? Neem dan contact op met ons bestuurssecretariaat via e-mailadres info@mkbregiozwolle.nl of telefoonnummer: 038 – 30 33 049

Hoofdpartner van MKB-Nederland Regio Zwolle

Rabobank

Zowel MKB Nederland Regio Zwolle als Rabobank richten zich op het versterken van het ondernemersklimaat voor het MKB in de regio Zwolle. Rabobank geeft hier invulling aan door te investeren in de toekomstbestendigheid van ondernemers. Met het thema innovatie focussen ze op de toekomstbestendigheid van ondernemers. Nieuwe businessmodellen, nieuwe producten en diensten en de impact van technologische en digitale ontwikkelingen. Zodat ondernemers veerkrachtig zijn en zich aan kunnen passen in de transitie naar een CO2 vrije energie en een circulair businessmodel. Rabobank doet dit door middel van diverse programma’s en kennissessies, het beschikbaar stellen van netwerken en het aanbod van producten.

Kennispartners

Netwerkpartners

Lokale partners

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!