Rabo Duurzame Innovatieprijs

Geplaatst op 23-01-2023

Rabobank zoekt ondernemers die met hun innovatie durven op te staan om de maatschappij beter te maken. Met de Rabo Duurzame Innovatieprijs stimuleren we ondernemers om van hun innovatie een succes te maken. Ben jij die ondernemer of ken je iemand die met een innovatief idee het verschil wil maken in de maatschappij? De inschrijving voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023 staat open tot en met 3 februari 2023.

Schrijf je in voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023

Zet een stap vooruit en doe mee
Als deelnemer kom je terecht in een wereld terecht van innovatief ondernemerschap en in contact met collega ondernemers en financiers. Ideaal voor het uitbreiden van je netwerk. Bovendien ontvangen de winnaars van de drie categorieën ieder € 20.000,- om hun innovatie verder te ontwikkelen en € 2.500,- tegoed om te besteden aan trainingen van innovatie coaches van het Open Innovation Team van Rabobank en haar partners. Als klap op de vuurpijl mogen de winnaars van iedere categorie mee naar Springtij 2023. 

Daarnaast maken de finalisten kans op de RDI Ledenprijs: ruim 2 miljoen leden van Rabobank mogen een stem uitbrengen op de slimste of best toepasbare innovatie. 

Drie categorieën Rabo Duurzame Innovatieprijs
De Rabo Duurzame Innovatieprijs wordt uitgereikt in drie categorieën:

  1. Voedseltransitie: het verduurzamen van onze voedselproductie, -verwerking én -consumptie is noodzakelijk. Dit vraagt om een omschakeling in de manier waarop we produceren, consumeren en samenwerken in de keten. Innovatie door de hele keten is essentieel.
  2. Inclusieve samenleving & gezondheid: denk jij aan jouw initiatief als je de woorden vitale- en inclusieve samenleving hoort? We zijn op zoek naar ondernemers die het verschil maken, de zorg en de arbeidsmarkt voor iedereen toegankelijk maken en een bijdrage leveren aan een gezonde, duurzame en inclusieve samenleving. 
  3. Energietransitie: Ben jij iemand die zich niet alleen zorgen maakt over de energie- en klimaatcrisis, maar óók juist de handen uit de mouwen steekt en kansen ziet om de energietransitie te versnellen? Denk aan circulaire modellen, oplossingen voor opslag en opwekking van groene energie of mogelijkheden om de energietransitie voor iedereen betaalbaar te maken. 

Wacht niet langer: doe mee en schrijf je in!
Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023 – Rabobank

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!