Regiolokaal, de vernissage!

Geplaatst op 25-06-2024

Bijdrage van Regiolokaal

Vernissage, ken je het woord? Het wordt vaak gebruikt bij de feestelijke opening van een kunsttentoonstelling. We vinden het eigenlijk wel gepast om het ook in te zetten bij de presentatie van het nieuwe nummer van Regiolokaal.

Tenslotte is dat ook een feestelijk moment én we voelen ons omringd door allerlei creatieve mensen. Daarmee bedoelen we natuurlijk ons eigen team, maar vooral ook de ondernemers die dit magazine altijd weer mogelijk maken.

We willen daarom graag met jullie proosten op de zomer-editie van Regiolokaal. Blader samen met andere ondernemers de nieuwe Regiolokaal door, want het is weer de moeite waard. Geniet van een heerlijke BBQ en een drankje en ga lekker met elkaar aan de klets.

Je hoeft je niet aan te melden, het is gratis en neem gerust iemand mee. Bij Regiolokaal zeggen we altijd: hoe meer zielen (ondernemers) hoe meer vreugd!

Datum: woensdag 17 juli

Tijden: 16.00 tot 19.00 uur

Locatie: Broekhuis Zwolle | Nikolaus Ottostraat 11, 8013 NG Zwolle

Inclusief: BBQ en drankje

Aanmelden is niet nodig.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!