Rode Kruis Rijtour IJsselland woensdag 7 juni 2023

Geplaatst op 02-01-2023

Op woensdag 7 juni 2023 organiseert het Rode Kruis IJsselland de derde editie van de ‘Rode Kruis Rijtour IJsselland’. Het wordt een unieke toertocht door o.a. een van de mooiste natuurgebieden van Nederland: De Veluwe. De route is ongeveer 200 km lang.

De start en finish is bij Havezate Den Alerdinck en we gaan toeren langs de IJssel met een ochtendstop op Landgoed Mantanze, Verder over de Veluwe met een lunchstop bij Landgoed Het Roode Koper (Michelin 2022) en een versnapering in de middag bij Beachclub Nu vlakbij Elburg. Het ervaren bureau ‘Rally’s Bcause’ verzorgt de routes en de technische uitwerking. Veel vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in om van de rally een succes te maken.

Zien we je ook op 7 juni 2023?

Je kunt meerijden en genieten in de Leisureklasse (op navigatie) Tourklasse (makkelijk) en de Sportklasse (uitdagend). Daarnaast is er de mogelijkheid om met drie equipes deel te nemen aan de Businessklasse voor een speciale prijs.

Ga naar de website en kies je  klasse. Wat je ook kiest, je steunt het doel. De opbrengst gaat naar:

  • HSP (Humanitair Servicepunt). Upgrading van de NoodVerzorgingsunit met pakketten voor basisbehoeften en uitbreiding met een watertank.
  • Workshop EHAK (Eerste Hulp aan Kinderen) en EHBO voor kwetsbare kinderen.
  • Workshop Good Voorbereiden op basisscholen.

Hier Inschrijven. Je kunt dan ook gratis deelnemen aan de Rally Cursus!

Help het Rode Kruis Helpen
Iedereen met een goedgekeurde auto kan deelnemen aan deze tourtocht, maar het is natuurlijk leuk als je met een speciale wagen meerijdt. Geef de Rode Kruis Rijtour IJsselland door aan iedereen van wie je denkt dat die in dit evenement is geïnteresseerd. Via Aanmelden Nieuwsbrief – Rode Kruis Rijtour IJsselland kun je je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan blijf je op de hoogte van de Rode Kruis Rijtour IJsselland.

Start-& finishlocatie:

Havezate Den Alerdinck
Den Alerdinckweg 1
8055PE Laag Zuthem (Zwolle)

Contact:
E: jspil@rodekruis.nl M: 06-12473825
E: jklarus@rodekruis.nl M: 06-52892689

 

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!