Succesvolle Leergang Circulair Bouwen start weer op 9 september

Geplaatst op 27-05-2024

‘Ik zie het als een verplichting naar onze klanten om op tijd voor te sorteren op de transitie naar circulair bouwen en om de juiste kennis op te halen. De Leergang Circulair Bouwen heeft mij geholpen om mijn blik te verbreden.’ – Joeri (32), ontwerper bij Marten in Broekland.

De schaarste van grondstoffen en de duurzaamheidsopgave vragen om een andere manier van bouwen. Daarom is de Leergang Circulair Bouwen ontwikkeld op initiatief van de sectortafel Bouw & Infra Regio Zwolle. Samen met Windesheim, het Deltion College en een aantal bouwbedrijven.

De Leergang Circulair Bouwen helpt onder andere bouwbedrijven, ontwikkelaars en woningbouwcorporaties om succesvol aan te haken bij de transitie. Deelnemers verdiepen zich tijdens zeven bijeenkomsten in de landelijke wet- en regelgeving in de bouwsector. Ook bekijken ze praktijkvoorbeelden met verdienmodellen en leren ze over veranderende bouwprocessen en ketensamenwerkingen. Verschillende experts uit de regio delen hun ervaring.

Op 9 september start een nieuwe groep met de Leergang Circulair Bouwen. Dankzij de sectortafel Bouw & Infra kunnen medewerkers van bedrijven die gevestigd zijn in één van de 22 gemeenten van Regio Zwolle deze leergang volgen tegen een gereduceerd tarief. 

Wil je graag meer informatie over de Leergang Circulair Bouwen? Neem dan contact op met accountmanager Matthijs de Jonge via mdejonge@deltion.nl of 06-54160774. Aanmelden voor de leergang is mogelijk via de website van Deltion College.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!