Symposium Inclusief Overijssel

Geplaatst op 20-10-2022

Op 17 november van 13:00 – 17:00 organiseert de provincie Overijssel een symposium rondom het thema Diversiteit & Inclusie. Samen werken aan een diverse, inclusieve en toegankelijke provincie. Dit symposium zal plaatsvinden in het Hof theater Raalte, Voorhof 2. Tijdens dit symposium is iedereen welkom die aan de slag wil met inclusie en diversiteit, hier concrete ideeën bij heeft of kennis hierover in huis heeft!

Wil jij meer bijdragen aan inclusie in je (directe) omgeving? 
Dan is deze bijeenkomst geschikt voor jou! We laten je kennismaken met inspirerende voorbeelden en kijken samen hoe we Overijssel nóg toegankelijker kunnen maken. We gaan samen werken aan een diverse, inclusieve en toegankelijke provincie. Dan is het wel handig als we elkaar beter leren kennen. Er is daarom voldoende tijd om met elkaar kennis te maken en te netwerken. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Klik hier voor het hele programma en om je aan te melden.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!