Uitnodiging bijeenkomst Wet verbetering Poortwachter

Geplaatst op 11-06-2024

Bijdrage van UWV Werkbedrijf

Het UWV Werkbedrijf organiseert op dinsdag 2 juli a.s. een ontbijtsessie voor werkgevers in de regio Hardenberg / Dedemsvaart over de wet verbetering poortwachter (wat moet je als werkgever weten als je een zieke medewerker hebt?). We hebben ervoor gekozen om meteen een uitnodiging te sturen en niet te werken met een save-the-date omdat de sessie al op 2 juli a.s. plaatsvindt. Het gaat om een eerste sessie in een reeks van vijf, op verschillende plekken in de regio Zwolle. We organiseren deze sessies – zoals besproken – samen met Dommerholt, Brouwers en Vrieling, zakelijke dienstverleners in de regio Zwolle. Doelgroep is met name MKB. Afgelopen week is de uitnodiging al uitgezet onder de collega’s van het Werkgeversservicepunt Regio Zwolle. Bedoeling is dat werkgevers zich aanmelden (ivm beperkt aantal plekken). Mocht het niet lukken om bij de eerste sessie te zijn, dan goed om te weten dat er na de zomervakantie nog een aantal ontbijtsessies volgen. Bij de sessie die we (na de zomervakantie) in de omgeving van Elburg en Nunspeet willen organiseren, lijkt het ons aardig om Jan Hermen Vroegindeweij van V&V Personeelsdiensten te betrekken.

Hierbij de link naar de uitnodiging en om je aan te melden.

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2024/06/Uitnodiging-Informatiebijeenkomst-Wet-verbetering-Poortwachter-02072024.pdf

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!