Uitnodiging Masterclass Werken met internationals

Geplaatst op 14-11-2022
Tijdens de Week van de Ondernemer organiseert het Expat Center East Netherlands in Deventer de Masterclass “werken met internationals”.
Buitenlandse specialisten kunnen het antwoord zijn op de vraag “hoe krijg ik mijn vacatures gevuld?” Maar hier komt best wat bij kijken dus hoe bereid je het bedrijf hierop voor en hoe pak je dit goed aan ?
In de Masterclass komen onderwerpen als recruitement (QSXL), de immigratieformaliteiten (IND) (AHL Advocaten) en het werken met verschillende culturen (Snow Culture & Communication) aan bod. Tevens komt de ervaren HR Manager van Wila uit Lochem aan het woord.
Alle experts delen hun kennis en ervaring en gaan graag met u in gesprek om vragen te beantwoorden en tips te geven.De informatie tijdens de Masterclass is deels specifiek gericht op kennismigranten, maar is ook van toepassing als u werkt met arbeidsmigranten.
U gaat naar huis met veel kennis en praktische informatie. Na de Masterclass is er een netwerkborrel om na te praten.

Datum: 17 november
Tijd: 14.00 – 17.00
Locatie: Ondernemershuis, Zutphenseweg 6, Deventer
Meld je nu aan via onderstaande buttonMede dankzij een bijdrage van Provincie Overijssel kunnen wij u dit kosteloos aanbieden
Aanmelden

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!