Verbinding tussen ondernemers, onderwijs en overheid

Geplaatst op 16-05-2024

Jelle Weever heeft onlangs een artikel geschreven over dit onderwerp naar aanleiding van een vraag voor een interview door de Stichting Koning Willem I inzake de uitreiking van de Koning Willem I prijs op 16 mei 2024.

De gouden driehoek worden ze ook wel genoemd: het ondernemersveld, het onderwijs en de overheid. Zij vormen het cruciale samenspel voor de oplossing van maatschappelijke vraagstukken en het behoud van onze welvaart. In een dubbelinterview met De Maatschappij en Regio Zwolle worden de fundamenten van dit principe belicht en wordt geïllustreerd hoe nauwe samenwerking op basis van een gun-cultuur een vruchtbare voedingsbodem creëert voor een bloeiende economie en een breed welzijnsniveau.

Het volledige artikel is terug te vinden op de website van Stichting Koning Willem I, hierbij de link.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!