VERGROOT DE MENTALE FITHEID VAN UW MEDEWERKERS

Geplaatst op 04-10-2022


Voorkom dat uw medewerkers overbelast raken
De krapte op de arbeidsmarkt zorgt bij veel bedrijven voor extra werkdruk. Ondernemers moeten steeds meer doen met minder mensen. Daarbij versterken de pieken in verzuim door corona of griep de werkdruk. Hoe voorkomt u dat uw werknemers mentaal overbelast raken?
Met plezier aan het werk
Aandacht voor het mentale welzijn van medewerkers, helpt u verzuim te voorkomen. Want werknemers die mentaal weerbaar zijn, ervaren minder snel stress en gaan makkelijker met druk en tegenslag om. Nog meer doen om uw medewerkers met plezier aan het werk te houden? Zorg voor een werkomgeving waar uw werknemers respectvol met elkaar omgaan, fouten mogen maken en waar geen plaats is voor grensoverschrijdend gedrag. Dat maakt u een aantrekkelijke werkgever.
Zo pakt u het aan
Wilt u de mentale weerbaarheid van uw werknemers en de sociale veiligheid in uw bedrijf vergroten? Bekijk dan eens de volgende hulpmiddelen en tips van ArboNed.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!