Arbo- en HR dienstverleners Vitalr en Fiji samen verder onder: Vitalr!

Geplaatst op 15-01-2024

Bijdrage van Vrieling Adviesgroep

๐˜๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จย โ€“ย ๐˜๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ณย ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜๐˜ช๐˜ป๐˜ช๐˜ฆย ๐˜ด๐˜ญ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ข๐˜งย 20ย ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ณย 2023ย ๐˜ฅ๐˜ฆย ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏย ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ!ย ๐˜Œ๐˜ฏย ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏย ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณย ๐˜ฅ๐˜ฆย ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ:ย ๐˜๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ญ๐˜ณ.ย ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ดย ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณย ๐˜ซ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญย ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณย รฉรฉ๐˜ฏย ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฌ.
ย 
Waarย Vitalrย zich vooral richtte op duurzame inzetbaarheid en advies, richtte Fizie zich op arbodienstverlening en het ontwikkelen van werknemers. Maar gezond werkgeverschap en verzuim kun je eigenlijk niet los van elkaar zien. Daarom slaan de twee bedrijfsonderdelen vanย Vrieling Adviesgroepย de handen ineen. Vanaf 20 november 2023 gaan ze verder onder de naam:ย Vitalr!

Commercieel manager Guido van Zijl: “De twee bedrijfsonderdelen lagen qua dienstverlening dicht bij elkaar. De samenvoeging is dan ook een logische keuze. Fijner en makkelijker voor iedereen, zeker voor klanten.ย Vitalrย biedt een totaaloplossing met advies over gezond werkgeverschap, arbodienstverlening en de juiste verzekeringen. Vitaliteit, Verzuim en Verzekeren. Alles voor personeel onder รฉรฉn dak.”

www.vitalr.nl

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig รฉn inspirerend!