Muriel Huijbrechts

bestuurslid met thema's evenementen en partnerschappen
Bedrijf: Zwolse Theaters
E-mailadres: m.huijbrechts@zwolsetheaters.nl
Lid sinds: juni 2023

Wat is karakteristiek voor Muriël Huijbrechts?
“Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet,” dat is mijn motto. Plannen, organiseren en creatieve oplossingen bedenken is mijn passie. Ik ben iemand die graag naar netwerkbijeenkomsten gaat en graag mensen met elkaar verbindt. Daarnaast ben ik een enthousiaste en betrokken levensgenieter.  Een veelzijdige professional met lef en een no-nonsensmentaliteit. Binnen Zwolse theaters ben ik een éénpitter en als accountmanager verantwoordelijk voor de zakelijke markt en dan voornamelijk voor de businesspartners. Ik voel me dan ook een ondernemer binnen de organisatie. 

Wat is de corebusiness van jouw functie?
Ik verbind het bedrijfsleven en cultuur met elkaar en draag daarbij het belang van een gevarieerde culturele sector graag uit.  Voor jezelf maar ook voor medewerkers van onze relaties. Het geeft je zoveel nieuwe inzichten. Daarom zoek ik ambassadeurs van cultuur die graag talentontwikkeling en cultuureducatie een warm hart toe dragen. Een ander belangrijk onderdeel van mijn missie is het binden van bedrijven die buitengewone belevenissen en onvergetelijke ervaringen willen doorgeven. Aan de stad en aan iedereen die geniet van mooie inspirerende verhalen.

Waarom ben je in 2023 bestuurslid geworden?
Afgelopen voorjaar ben ik gevraagd om lid te worden van het bestuur. Ik vond het een hele eer en zei vrijwel direct ja! Met mijn ruime ervaring met het organiseren van evenementen voor allerlei verschillende doelgroepen in de zakelijke markt kan ik een goede bijdrage leveren aan deze club. Als bestuur van MKB-Nederland Regio Zwolle organiseren we jaarlijks diverse events, waarbij we als doel hebben om inhoudelijke informatie over te dragen aan MKB-ondernemers. We werken daarbij samen met diverse kennispartners op het gebied van financieringen, personeelsvraagstukken of bijvoorbeeld bedrijfsvoering. We nemen die input mee vanuit de inhoudelijke portefeuilles van de medebestuurders. Ik vind dat interessant en draag daarom graag mijn steentje bij.

Doelstellingen 2023
Ook in 2023 organiseert MKB-Nederland Regio Zwolle diverse evenementen waar MKB-ondernemers op een laagdrempelige manier informatie kunnen inwinnen die hen helpt bij hun bedrijfsvoering. We besteden in november bijvoorbeeld aandacht aan de Dag van de ondernemer en daarnaast organiseren we samen met onze kennispartners themabijeenkomsten bijvoorbeeld over startups en scale-ups. Tijdens dit evenement ontdekken de bezoekers wat er allemaal bij komt kijken als je de stap maakt van startup naar scale-up. Naast het feit dat we tijdens dergelijke evenementen informatie overdragen, heb je als MKB-ondernemer ook de mogelijkheid om vrijblijvend in contact te komen met onze kennispartners. Wie weet komt zo’n kennismaking in de toekomst nog goed van pas.

Maak een afspraak met MKB-Nederland Regio Zwolle

Wil je eerst een gesprek met ons, voordat je besluit om lid te worden? Dat kan! Maak via de CONTACT-button een vrijblijvende afspraak, zodat we de voordelen van het lidmaatschap mondeling kunnen onderbouwen en eventuele vragen van jouw kant kunnen beantwoorden.

CONTACT

De voordelen van een partnerschap

Als MKB-ondernemer heb je naast het lidmaatschap ook de mogelijkheid om partner van MKB-Nederland Regio Zwolle te worden. Dit partnerschap biedt je extra tools om jouw bedrijf nóg beter te profileren, waarbij wij samen met jou een maatwerkpropositie ontwikkelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Maak dan een persoonlijke afspraak om de mogelijkheden voor een partnerschap te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 038 - 30 33 049.

CONTACT

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!