Bezoek aan minister Hugo de Jonge d.d. 13 juli 2023

Geplaatst op 07-08-2023

BEZOEK AAN MINISTER HUGO DE JONGE D.D. 13 JULI 2023

Op donderdag 13 juli jl. hebben Stefan van Dijk (DGA Bemog Projektontwikkeling B.V.) en onze voorzitter Jelle Weever (zelf eigenaar van een bouwbedrijf) een bezoek aan Minister van Volkshuisvesting Hugo de Jonge gebracht. Dit kwam tot stand na door Jelle geuite zorgen aan het adres van de Minister via Twitter.

Het was een gesprek in klein comité, met nog een ambtenaar er bij. Het doel was de minister enige terugkoppeling/reflectie vanuit de praktijk te geven op zijn opgenomen maatregelen en gevoerde woningbouwbeleid. Stefan en Jelle hebben een notitie overhandigd. Deze notitie was tot stand gekomen door een combinatie van eigen ideeën, aangevuld met een uitvraag in het netwerk. In het gesprek zijn de aangedragen punten uit de notitie besproken. Deze notitie kunt u hier inzien.

Het was een mooi en constructief overleg waar zij goed op terug kunnen kijken. Inmiddels is er op verzoek van de minister een vervolgafspraak eind augustus gepland waar hij terugkoppeling geeft wat er gedaan is met de notitie. In september volgt een terugkoppeling op de suggesties die zijn gedaan.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!