Even voorstellen: Jaap Beernink nieuw lid van het CvB van het Deltion College

Geplaatst op 07-10-2023

Jaap Beernink (1984) begon in september als lid van het College van Bestuur bij het Deltion College. Eerder was hij actief als ondernemer en bestuurder op het gebied van innovatie en (digitale) techniek in de regio Twente. Expertise die hij ook hoopt in te zetten voor Deltion en voor de regio Zwolle.

“Voor mij is innovatie fundamenteel. Doorontwikkelen en vernieuwen doe je om relevant te zijn, om bestaansrecht en maximale impact te hebben. In ons geval maken we, samen met het werkveld en onze studenten, de regio en samenleving nét dat beetje beter. Bijvoorbeeld door talenten beter uit de verf te laten komen, zodat studenten zich volledig kunnen ontplooien”, aldus Jaap Beernink.

Wil je graag meer weten over Jaap Beernink en zijn stap naar Deltion? Klik dan hier.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!