Evenement over Circulair Ondernemerschap in Zwolle

Geplaatst op 06-03-2024

Bijdrage van Circl Movement.

Op vrijdag 15 maart organiseert Circl Movement samen met de Gemeente Zwolle, Het Groene Brein, Oost NL, Invest-NL, Kennispoort, en het Circulair Finance Lab het evenement ‘Circulaire Ondernemer Zoekt Duurzaam Geld’. Het programma vindt plaats in Perron038 en is van 12.30 – 17:00.

Dit is de aanmeldlink en hieronder vind je de uitnodiging: https://circl.nl/wvdce/wvdce-2024/vrijdag

Op vrijdag 15 maart zetten we de impact ondernemers uit de regio Zwolle in het zonnetje.

Impact ondernemers zijn de hedendaagse doeners en helden die we nodig hebben om een nieuwe, duurzame en eerlijke economie te bewerkstelligen. In Zwolle wordt er hard aan de weg getimmerd. Daarom geven we vandaag deze ondernemers een podium om te leren van hun verhalen, uitdagingen en successen. Het programma vindt plaats in Perron038.

Circulaire Ondernemer Zoekt Duurzaam Geld – Zwolle
Ben jij een ondernemer in de circulaire economie, financier, of gewoon geïnteresseerd in circulair ondernemerschap?

Als circulair ondernemer wil je de wereld een stukje beter maken. Maar hoe vind je de juiste financiering voor je duurzame idee? Hoe overtuig je investeerders van jouw businessmodel? En hoe ga je om met de specifieke uitdagingen van circulaire financiering?

Tijdens het programma ‘Circulaire Ondernemer Zoekt Duurzaam Geld’, worden vernieuwende ondernemers in de circulaire economie samengebracht met financiers die een gedeelde passie hebben voor duurzaamheid en een betere wereld.

Dit evenement biedt een platform om inzichten te verkrijgen in circulaire businessmodellen, je netwerk uit te breiden, en de unieke uitdagingen van circulaire financiering te begrijpen.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!