Heb jij ook ambitieuze medewerkers die graag leidinggevende willen worden? 

Geplaatst op 11-04-2024

Werken bij jouw bedrijf ook medewerkers die de ambitie hebben om leidinggevende te worden? Omdat ze graag meer verantwoordelijkheid willen dragen of een team aan willen sturen? De module Leidinggeven Basis helpt hen om de stap te kunnen zetten naar een leidinggevende functie.

Deelnemers aan de module Leidinggeven Basis ontdekken in 10 weken hoe ze een team kunnen aansturen. Ze verdiepen zich in leiderschapsstijlen, begeleidingsmethodieken en gesprekstechnieken. Dat doen ze tijdens 5 lesdagen bij het Deltion College, maar ook bij het eigen bedrijf.  

De module wordt afgesloten met een landelijk erkend mbo-certificaat, die geregistreerd wordt in het landelijk diplomaregister van DUO.

De module Leidinggeven Basis gaat in september weer van start. Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met jouw accountmanager. Of kijk op de website van Deltion College.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!