Hoe behoud jij waardevolle medewerkers voor jouw bedrijf?

Geplaatst op 28-02-2024

Bijdrage van het Deltion College

Medewerkers van bedrijven uit het mkb worden steeds vaker uitgedaagd om actief na te denken over hun toekomst. Zit iemand nog goed op z’n plek? Of is het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf? En heeft iemand de juiste kennis en vaardigheden voor de huidige of toekomstige werkzaamheden in een snel veranderende arbeidsmarkt?

De erkende loopbaanadviseurs van het Deltion College helpen jouw medewerkers graag verder met bijvoorbeeld een loopbaanoriëntatiegesprek, loopbaancoachingstraject of capaciteitenonderzoek.  

Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf kun je gebruikmaken van de SLIM-regeling, waarmee je een groot deel van de loopbaan- en ontwikkeladviezen voor jouw personeel kunt bekostigen. Deze subsidie is van 1 maart tot en met 28 maart aan te vragen. 

Neem voor meer informatie over de loopbaanbegeleidingstrajecten van het Deltion College contact op met relatiemanager Marleen Kanis via mkanis@deltion.nl of met jouw accountmanager.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!