Binnenkort: Marktdag Beter Aanbesteden

Geplaatst op 11-12-2023

Helaas moeten wij u mededelen dat we wegens omstandigheden genoodzaakt zijn om de Marktdag Beter Aanbesteden te verplaatsen naar een andere datum.

Op de oorspronkelijke datum – 8 februari 2024 – werden simpelweg te veel andere duurzame events georganiseerd. We vinden het zonde om bij andere events in het vaarwater te komen. Bovendien hebben we een enorm inspirerend programma ontwikkeld, met een mooie combinatie tussen publieke en private organisaties. Dit programma verdient een goede datum waarop om alle geïnteresseerden een kans hebben om aanwezig te zijn. Wij hebben daarom besloten om op zoek te gaan naar een andere datum.

Momenteel kijken we naar beschikbaarheid in de maanden maart en april 2024. Zodra wij updates hebben laten wij dat jullie zo snel mogelijk weten.

Met vriendelijke groet,

namens de organiserende partijen

Marktdag Beter Aanbesteden: Toekomstbestendig inkopen met aandacht voor de ondernemer!

Wil jij als ondernemer kennis opdoen en kennis delen over inkopen en aanbesteden? En wil je in gesprek gaan met inkoopprofessionals?

Binnenkort organiseren we de Marktdag Beter Aanbesteden in Hotel Lumen in Zwolle. Er is onder meer aandacht voor AI/ChatGPT en de invloed daarvan op inkoop en aanbesteden. In verschillende deelsessies wordt inzicht gegeven in de inkoop- en aanbestedingspraktijk. We zullen o.a. ingaan op functioneel specificeren en het actieplan Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen.

Met deze Marktdag willen we opdrachtgevers en opdrachtnemers (vraag en aanbod) bij elkaar brengen en marktkansen ontwikkelen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Begin januari maken we het programma bekend en kun je je inschrijven.

Locatie: Lumen Events in Zwolle

Namens de organiserende partijen,

Hans Bakker

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!