Meld je nu aan voor de Circulair Ondernemen Award 2022

Geplaatst op 26-01-2023

Welke ondernemer verdient dit podium?

Sinds 2018 reikt DORZ jaarlijks de Circulair Ondernemen Award uit. De award wordt overhandigd aan de ondernemer die het jaar ervoor uitblonk in circulariteit. We willen hiermee de koplopers in de circulaire en duurzame economie een podium bieden. Zij zijn een inspiratie voor ondernemers die nog zoekende zijn in hun transitie naar een circulaire economie en we vinden het belangrijk om te laten zien wat ondernemers in de regio Zwolle op dit gebied doen.

Ben of ken jij een ondernemer die volgens jou in aanmerking zou moeten komen voor deze award? Meld de onderneming aan via onderstaande button of tip de organisatie via jessica@dorz.nl

Aanmelden Circulair Ondernemen Award

DORZ is dé stichting voor circulair en duurzaam ondernemen in de Regio Zwolle voor en door ondernemers. De transitie van een lineaire economie naar een circulaire economie is hard nodig. Grondstoffen raken op, we verbruiken meer dan de aarde ons kan bieden. Het is de overtuiging van Stichting DORZ dat bewuste omgang met mens, middelen en milieu noodzakelijk is voor blijvend succesvol ondernemen in de toekomst.

Bekijk onze website

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!