MKB-dagen 2023

Geplaatst op 14-09-2023

Bijdrage van het Rijksvastgoedbedrijf.

De mkb-dagen is een event van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) waar het RVB graag in gesprek gaat met (toekomstige) partners over de aanstaande meerjarige geïntegreerde onderhoudscontracten. Eigenaren, directeuren en bedrijfsleider mkb-bedrijven in de bouw- en installatiebranche, zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) zal de komende jaren voor zo’n 280 locaties nieuwe onderhoudscontracten afsluiten voor bijvoorbeeld Defensieterreinen, een rijkskantoor of een gevangenis. Marc Unger, Hoofd Inkoop en Contractmanagement bij het RVB: ‘Wij vinden het mkb net zo belangrijk als de grote spelers in de markt.’

Het RVB wil helder krijgen wat het midden- en klein bedrijf (mkb) nodig heeft om dit onderhoudstraject voor langere termijn met het RVB aan te gaan. Want we gaan het samen doen.

Locaties naar keuze

  • 2 november – Groningen
  • 8 november – Lunteren
  • 15 november – Tilburg

Schrijf deze data alvast in uw agenda. De mogelijkheid tot aanmelden volgt later

We laten u graag kennismaken met onze plannen voor het aanbesteden van de ‘meerjarige geïntegreerde onderhoudscontracten’: per object en met daarin alle onderhoud- en vervangingsinvesteringen inbegrepen. Voor het RVB en u als (toekomstige) partners betekent dit een grote verandering van ons contractenlandschap, die we in de komende jaren moeten gaan waarmaken en waar we het midden- en kleinbedrijf (mkb) hard bij nodig hebben. De eerste aanbestedingen staan eind 2023/begin 2024 gepland. Het aanbestedingsteam voor de pilots en het kwaliteitsteam zullen aanwezig op deze dagen.

Doelstelling van de dag(en) is:

  • Het mkb heeft duidelijk beeld over de ontwikkelingen rondom de geïntegreerde contracten;
  • Het RVB weet welke zaken hierbij eventueel in de weg kunnen staan;
  • Het RVB weet wat het mkb nodig heeft om te kunnen aanbesteden.

Tip: Meld u aan voor Rijksvastgoed Actueel en ontvang nieuws en achtergronden in uw mailbox. Rijksvastgoed Actueel is dé publicatie van het Rijksvastgoedbedrijf over alles wat er gebeurt in en rond de grootste vastgoed- en grondeigenaar van Nederland.

Meer informatie op de website van Rijksvastgoedbedrijf.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!