MKB: Van Inspiratie naar Duurzaam Resultaat

Geplaatst op 16-02-2024

Bijdrage Hogeschool Windesheim

Duurzaamheid voelde als een ver-van-mijn-bed-show, tot ik besefte dat het noodzakelijk is om het voortbestaan van ons bedrijf te waarborgen en dat het ook onze bedrijfswinst en concurrentiepositie kan versterken. Maar hoe zet je die abstracte idealen om in concrete groei?”  

Ben jij klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen en duurzame resultaten te behalen?
Op woensdag 4 april nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan onze inspirerende bijeenkomst: ‘MKB: Van Inspiratie naar Duurzaam Resultaat’. Dit evenement vindt plaats op onze bruisende campus in Zwolle, van 13.30 uur tot 17.30 uur.  

We starten deze middag met een keynote van Kees Klomp over betekenisvol ondernemen in het MKB. Aansluitend ontdek je hoe succesvolle ondernemers in de regio de sprong naar een duurzame economie hebben gemaakt. Leer welke strategische stappen zij hebben genomen om zowel financiële als niet-financiële waarde te creëren. Ontdek de lessen die zij onderweg hebben geleerd en hoe deze aanpak hun bedrijf heeft getransformeerd.

Maar dat is nog niet alles! Je krijgt ook de kans om nader kennis te maken met de mogelijkheden die Windesheim biedt als jouw leer- en ontwikkelpartner voor het MKB. We delen onze visie en aanpak op duurzaamheid in de komende jaren, zodat jij goed voorbereid bent om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Programma en aanmelden

Mis dit inspirerende event niet en maak deel uit van de beweging naar een duurzame toekomst voor jouw bedrijf en de regio. Schrijf je nu, via bovenstaande link, in voor ‘MKB: Van Inspiratie naar Duurzaam Resultaat’ en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!  

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de bijeenkomst ‘MKB: Van Inspiratie nar Duurzaam Resultaat kun je contact opnemen met Kim Bruins, adviseur team Leven Lang Ontwikkelen, via k.bruins@windesheim.nl of 06 27853758.

Voor praktische vragen kun je contact opnemen met Rebecca Runsink via r.a.runsink@windesheim.nl of 088-4698867.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!