MoveDigi Digitale Werkplaats Regio Zwolle

Geplaatst op 05-01-2024

Digitaliseringsvraagstuk? Digitale Werkplaats Regio Zwolle helpt je graag verder!

In samenwerking met Regio Zwolle en Hogeschool Windesheim zijn weer een paar mooie flyers gemaakt met concreet aanbod wat vanuit de Digitale Werkplaats MoveDigi voor 2024 aangeboden wordt. Het gaat om de volgende onderwerpen:

  • Kansen met data: Gericht op kosten besparen, slimme beslissingen maken en beter inspelen op veranderingen met behulp van data.
  • Digital Marketing: uitkomst van dit traject is een digitaal marketingplan met 10 verbetervoorstellen en minimaal 2 uitgevoerde digital marketingcampagnes
  • MKB: opdrachten gericht op website bouwen en verbeteren | SEO-analyse | Social media aanpak
  • Webshop: studenten gaan aan de slag met ontwikkeling van een webshop, door middel van vooronderzoek, doelgroep analyse, ontwerp en ontwikkeling webshop

Schrijf je in via bijgaande flyers, vol is vol!

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2024/01/MoveDigi_Kansenmetdata_A5.pdf

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2024/01/MoveDigi_Digital-Marketing.pdf

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2024/01/MoveDigi_MKB_A5-2.pdf

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2024/01/MoveDigi_Gratis-webshop_A5.pdf

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!