Nieuwe Leergang Circulair Bouwen start in september

Geplaatst op 20-06-2023

Bijdrage van het Deltion College

De schaarste van grondstoffen en de duurzaamheidsopgave vragen om een andere manier van bouwen. De nieuwe Leergang Circulair Bouwen helpt onder andere bouwbedrijven, ontwikkelaars en woningbouwcorporaties om succesvol de transitie te kunnen maken. Deze leergang is ontwikkeld op initiatief van de sectortafel Bouw & Infra Regio Zwolle, samen met Windesheim, het Deltion College en een aantal bouwbedrijven.

De Leergang Circulair Bouwen bestaat uit zeven bijeenkomsten van vier uur, waarin je meegenomen wordt in wat het betekent om circulair te gaan bouwen. Je verdiept je in de landelijke wet- en regelgeving in de bouwsector, bekijkt praktijkvoorbeelden met verdienmodellen en je leert over veranderende bouwprocessen en ketensamenwerkingen. Verschillende experts delen hun ervaring.

Na de Leergang Circulair Bouwen weten de deelnemers welke stappen ze kunnen nemen om hun organisatie aan te laten sluiten op de transitie naar de circulaire economie. Met nieuwe inzichten, handvatten en een uitgebreid netwerk zijn zij goed voorbereid op winstgevend ondernemen in de nieuwe economie.

Dankzij de sectortafel Bouw & Infra kunnen bedrijven die gevestigd zijn in één van de 22 gemeenten van Regio Zwolle deze leergang volgen tegen een gereduceerd tarief. Wil je graag meer informatie over de Leergang Circulair Bouwen, die op 11 september start? Of direct aanmelden? Klik dan hier.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!