Ondernemers uit de vrijetijdssector opgelet!

Geplaatst op 12-05-2023

De vrijetijdssector ontwikkelt in rap tempo. Hoe kun je deze ontwikkelingen in jouw voordeel gebruiken? Leisure X Creative daagt vrijetijdsondernemers uit om anders te kijken, denken en doen. Dus, kijk eens door een andere bril naar jouw bedrijf en ga aan de slag met jouw vraagstukken op gebied van duurzaamheid, gastheerschap, digitalisering, data, robotisering en slim(mer) werken! Het levert concreet bedrijfsresultaat op.

De sectortafel Vrijetijdseconomie biedt samen met Cibap Next twee innovatieprogramma’s om jouw bedrijf de Next step te bieden.

A/ Ondernemerschap & Gastbeleving

Dit innovatietraject wordt op maat ontwikkeld. Jouw vraag staat centraal. In 3 dagdelen delen we kennis en ontwikkel je een innovatietraject op basis van de kansen die jij ziet. Je gaat aan de slag met een eigen actieplan en ontvangt hierbij tussentijds coaching op de doelen die je gesteld hebt. Denk hierbij aan: hoe vind ik mijn doelgroep? Hoe zet ik social media in of hoe creëer ik nieuwe businessmodellen binnen mijn bedrijf. Het actieplan wordt ondersteund met een experiment voucher van € 750,00, waarmee jij de eerste stappen kunt zetten.

Start juni 2023 | 3 dagdelen | eigen bijdrage € 250,00 per deelnemer

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.leisurexcreative.nl

B/ Robotisering & technologie

De wereld verandert snel en continu. De robots en Artificial Intelligence ontwikkeling gaan razendsnel. Hoe laten wij het doen en denken binnen de VTE sector hierop aansluiten? Tijdens deze twee dagen staan innovatie, wendbaarheid, verkenning en verdieping in technologie en robotica centraal. Je kunt tijdens 2-daagse een groot aantal robots zelf uitproberen. Van een barista-arm, cocktailshaker tot een ontvangst robot en de serveer robot. En je leert hoe Artificial Intelligence kan worden ingezet bijvoorbeeld op de marketingafdeling.

Start september 2023 | 2 dagen | eigen bijdrage € 250,00 per deelnemer

Kijk voor meer informatie en aanmelding op www.leisurexcreative.nl

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!