Ondernemersklankbord

Geplaatst op 26-06-2023

Ervaren ondernemers helpen ondernemers vooruit!

Een klankbord voor ondernemers
Stichting Ondernemersklankbord helpt al meer dan 40 jaar MKB-ondernemers en zzp’ers. De organisatie is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. 300 oud-ondernemers en specialisten uit het bedrijfsleven zetten zich met veel plezier als vrijwilliger in om met hun kennis, vaardigheden en ervaring ondernemers te ondersteunen en te adviseren. De landelijke organisatie heeft 17 regionale teams, die met elkaar jaarlijks ruim 2500 ondernemers helpen met al hun ondernemersvragen. Dit kan advies zijn aan starters, of begeleiding aan ondernemers die willen groeien, innoveren, reorganiseren of overdragen. Maar ook adviseert de stichting ondernemers met financiële problemen of ondernemers die failliet dreigen te gaan.

Ondernemersklankbord is het aanspreekpunt  voor ondernemers en biedt hulp bij hun ondernemersvragen. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van het starten of beëindigen van een onderneming maar ook vragen over groei, verkoop, marketing en rendementsverbetering. Daarnaast helpen wij veel ondernemers, die dicht tegen het faillissement aanzitten. Ook hierbij zijn wij zeer succesvol want bij een groot deel van deze bedrijven weet de OKB-adviseur het faillissement te voorkomen.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met de regiocoördinator in Overijssel, Henk Zweers: 06-31919320.

Of kijk op de website: www.ondernemersklankbord.nl

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!