Praktijkopdracht vanuit het bedrijfsleven doet studenten groeien 

Geplaatst op 22-11-2023

Bijdrage van het Deltion College

Wil jij als ondernemer onze studenten helpen om hun beroeps- en werknemersvaardigheden te ontwikkelen? Overweeg dan om eens contact op te nemen met het Praktijkloket van het Deltion College over een mogelijke praktijkopdracht waar onze studenten van kunnen leren. Ons Praktijkloket verbindt vraagstukken van onze relaties met aanbod vanuit opleidingen, leerbedrijven en studenten.

Tijdens een afgebakende praktijkopdracht kunnen studenten een deel van hun theorie en praktijkvaardigheden toepassen in de beroepspraktijk. Bijna alle praktijkopdrachten worden tijdens het schooljaar bij het Deltion College uitgevoerd, onder begeleiding van een docent. Als ondernemer draag je zo bij aan de scholing van beginnend beroepsbeoefenaars! Je betaalt alleen eventuele materiaalkosten.

Wil je graag meer informatie over het aanbieden van een mogelijke praktijkopdracht? Stuur dan een e-mail naar praktijkloket@deltion.nl. Heb je misschien al (een idee voor) een mogelijke praktijkopdracht? Klik dan hier.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!