Prinsjesdagpeiling ondernemers verkiezingen november 2023

Geplaatst op 07-10-2023

Op Prinsjesdag zijn de kabinetsplannen bekend gemaakt, die ook invloed hebben op onze regio. Het is van groot belang dat ook de stem van onze lokale ondernemers wordt gehoord over deze besluitvorming!

VNO-NCW en MKB-Nederland willen dit graag in kaart brengen. Daarom vragen wij zo veel mogelijk verschillende bedrijven en ondernemers om onze Prinsjesdagpeiling in te vullen.

In aanloop naar de verkiezingen gaat het onderzoek vooral over de verwachtingen en wensen die ondernemers hebben voor een nieuw kabinet. Waar moeten de nieuwe bewindspersonen vooral mee aan de slag?
Het invullen van de vragenlijst kost slecht enkele minuten en anonimiteit is gewaarborgd.  Laat jouw stem als ondernemer horen en vul de enquête in. Alvast bedankt voor je medewerking!

Via deze link kunt u tot 15 oktober deelnemen aan de enquête.

Ter informatie hieronder 3 presentaties die zijn gehouden tijdens Prinsjesdag.

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2023/10/ING-Research-Prinsjesdag-2023_BC.pdf

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2023/10/presentatie-prinsjesdag-1-Kasper.pdf

https://mkbregiozwolle.nl/wp-content/uploads/2023/10/Presentatie-Thomas-Prinsjesdag-2023.pdf

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!