Save-the-date Digital District Zwolle Slim aan de bak woensdag 31 oktober

Geplaatst op 14-09-2023

Op 31 oktober 2023 vindt Slim Digitaal aan de bak plaats. Slim Digitaal aan de bak is een initiatief van diverse ICT- en E-commerce bedrijven die ondernemers, managers en studenten helpen de wereld van digitalisering te verkennen. In de snel veranderende wereld is digitaliseren zoals je (wellicht) weet cruciaal. Maar, waar begin je? Welke tools zijn er überhaupt en hoe zet je deze in zodat je ervan profiteert? Daarnaast weten we allemaal dat de tijd dringt – als je niet spoedig inspeelt op de huidige technologieën en mogelijkheden, zul je de boot wellicht missen.

Daarom delen tijdens het event ‘Slim Digitaal aan de Bak’ experts op het gebied van digitalisering en AI hun inzichten en praktische know-how zodat jij jouw bedrijf een boost kan geven! Zo zullen de keynotesprekers, Jacco Vonhof, Anke den Ouden en Lotte de Bruijn in gesprek gaan met dagvoorzitter Milou van Elburg over de kansen die er op je liggen te wachten. Daarnaast leer je tijdens de breakoutsessies van onze samenwerkende partners hoe je de nieuwste technologieën en tools kunt implementeren en ontmoet relevante partners die je direct kunnen ondersteunen bij het digitaliseren van je bedrijfsprocessen. Mocht je naar aanleiding van deze save the date vragen hebben of meer informatie willen ontvangen voor Slim Digitaal aan de Bak, neem dan gerust contact met ons op.

We vragen je om de datum alvast in je agenda te noteren en je vooraf in te schrijven via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetEaPBWqhJLUYmK9gK7onq7oePmGxDeeyl5FrKwJmJlTOkoA/viewform. Je ontvangt dan automatisch een mail zodra je je kunt aanmelden. 

Ook vragen we je om ons te helpen de juiste deelnemers te bereiken. Je zou ons kunnen helpen door:

  • Bijgevoegde pdf/afbeeldingen doorsturen naar je communicatie-collega doorsturen. Zij kunnen hopelijk ook de kanalen van jouw organisatie inzetten.
  • Collega’s of mensen uit je netwerk binnen de doelgroep waarvan je denkt ‘die moeten hier zeker naartoe’ bijgevoegde uitnodiging sturen per mail of via Whatsapp.
  • Ons verbinden aan relevante netwerken of connecties die baat zouden hebben bij het evenement.

Waarom moeten je collega’s en jullie netwerk naar Slim Digitaal aan de Bak?

  • Digitaliseren is een hot topic, wij leren je hoe je dit het beste kunt doen
  • We hebben drie top-keynote sprekers, namelijk Jacco Vonhof (MKB Nederland), Anke den Ouden (CEO Microsoft NL) en Lotte de Bruijn (CEO NL Digital)
  • Het evenement is praktisch en inspirerend
  • Ruimte voor ontmoeting met experts op het gebied van digitalisering en IT
  • Het evenement is gratis te bezoeken

We hopen je op 31 oktober te ontvangen tijdens Slim Digitaal aan de Bak! Binnenkort delen we de officiële uitnodiging. Mocht je naar aanleiding van deze save the date vragen hebben of meer informatie willen ontvangen voor Slim Digitaal aan de Bak, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier de save the date.

Met vriendelijke groet,

Team Slim Digitaal aan de Bak

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!