Succesvolle Leergang Circulair Bouwen start weer op 11 maart

Geplaatst op 16-01-2024

‘Door de Leergang Circulair Bouwen heb ik een andere kijk op de bouwwereld gekregen. De leergang is een must voor iedereen die op tactisch of strategisch niveau werkt.’ – Gerben (46), vestigingsmanager bij Hegeman Bouwgroep in Zwolle.

De schaarste van grondstoffen en de duurzaamheidsopgave vragen om een andere manier van bouwen. Daarom is de Leergang Circulair Bouwen ontwikkeld op initiatief van de sectortafel Bouw & Infra Regio Zwolle. Samen met Windesheim, het Deltion College en een aantal bouwbedrijven. De leergang helpt onder andere bouwbedrijven, ontwikkelaars en woningbouwcorporaties om succesvol aan te haken bij de transitie. Op 11 maart start een nieuwe groep.

Dankzij de sectortafel Bouw & Infra kunnen medewerkers van bedrijven die gevestigd zijn in één van de 22 gemeenten van Regio Zwolle deze leergang volgen tegen een gereduceerd tarief. Wil je graag meer informatie over de Leergang Circulair Bouwen? Neem dan contact op met accountmanager Matthijs de Jonge via mdejonge@deltion.nl of 06-54160774. Aanmelden voor de leergang is mogelijk via de website van Deltion College.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!