Uitnodiging 31-1-2024 werkgroep ‘calculatieproces in de bouwsector efficiënter maken’

Geplaatst op 02-11-2023

Bijdrage van Upgradejezelf Regio Zwolle

Als groep initiatiefnemers zijn we begin dit jaar samen met de sectortafel Bouw & Infra Regio Zwolle gestart met de werkgroep ‘calculatieproces in de bouwsector efficiënter maken’. We zijn nu zover dat er een integrale methodiek ontwikkeld is die het calculatieproces efficiënter maakt.

Graag presenteren we de ontwikkelde methodiek en willen we klankborden met branchegenoten uit de gehele sector. Betrokkenheid en input van alle ketenpartners, als ontwikkelaars, corporaties, architecten, adviseurs en bouwbedrijven, is van belang. Op deze wijze kunnen we gezamenlijk verdere stappen zetten.

Het calculatieproces in de bouwsector efficiënter maken
Woensdag 31 januari 2024
15:00 – 17:00 uur (inloop vanaf 14:30 uur)
Locatie: BREINN te Zwolle

Klik hieronder op de link voor de uitnodiging.

We nodigen je van harte uit bij deze klankbordbijeenkomst aanwezig te zijn.
Van harte aanbevolen om deze uitnodiging door te sturen naar betrokkenen binnen of buiten je organisatie.

Aanmelden kan via bijgaande link.

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!