Zwolse Klimaatdag – zaterdag 4 november 2023

Geplaatst op 07-10-2023

Open dag
Overdag, tussen 10:00 en 16:00, vragen we zo veel mogelijk initiatieven om een open dag te houden of een laagdrempelige activiteit te organiseren. Hiermee willen we Zwollenaren bereiken die al wel betrokken zijn bij het klimaat, maar misschien nog geen actie ondernemen. Alle deelnemende initiatieven (denk aan buurtinitiatieven, wijkboerderijen, groene kerken, natuurorganisaties, bedrijven etc.) worden samen op de kaart gezet.

Wil je een open dag of activiteit organiseren? Meld je aan via de link hieronder. Wil je graag wat doen op 4 november, maar heb je geen eigen locatie? Geef je alsnog op, dan kijken of we je kunnen koppelen aan een locatie in de buurt.

Klimaat event
Vanaf 16:00 willen we iedereen die meehelpt om Zwolle klimaatneutraal te maken, uitnodigen om bij elkaar te komen in het Academiehuis.
We trappen af met een motiverend programma en gaan elkaar daarna uitgebreid ontmoeten. In feestelijke setting natuurlijk, want hoewel het duidelijk is dat er nog veel werk verzet moet worden, mogen we ook best eens vieren dat er in Zwolle al zo veel inzet is.

Tijdens dit evenement is er ook ruimte voor een posterpresentatie of kleine activiteit. Wil je jouw initiatief hier presenteren? Meld je aan via onderstaande link, dan zetten we jou ook op de kaart!

Klik hier om je aan te melden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met event@klimaatburgemeesterzwolle.nl

Ben jij klaar om te netwerken?

Word lid van MKB-Nederland Regio Zwolle en maak deel uit van een netwerk van ruim 220 MKB-ondernemers die in alle mogelijke branches actief zijn binnen onze regio. Wij behartigen niet alleen jouw belangen via een politieke lobby, we organiseren jaarlijks ook diverse bijeenkomsten waar jij als lid bij aanwezig kan zijn. Deze netwerkbijeenkomsten zijn zowel groot- als kleinschalig, maar altijd sterk inhoudelijk, laagdrempelig én inspirerend!